Telefon

Telefon

Teleconsulting leverer ledende telefonsentralløsninger ifra 3CX, MItel MX One, og Microsoft Skype for business (Team).Systemene er IP basert og inneholder muligheter for IP telefoni, pc brukere, mobil , mobilapps, Call senter, fleksible svarsteder.

Alle systemene er fremtidsrettet, og kan tilbys med avanserte sentralbordfunksjoner via 3 part som Competella, CMG  INAttend og Totalview.

Mobil Abonnementer og IP-Telefon Utstyr

Mobil, Teleconsulting tilbyder en rekke fleksible mobilabonnementer ifra de 3 mobilnettleverandører med eget mobilnett i Norge, Telenor, Telia, og ICE. I tillegg kan vi tilby TDC som benytter telenornett i Norge.

Hvis din virksomhet benytter mobiltelefoner som en del av kommunikasjonsløsningen, kan deres mobilløsning med fordel kombineres med vår 3CX-telefoniløsning, der vi har integrasjon mellom mobil og fastnettelefoni.

Abonnementer: Teleconsulting leverer alle type bedriftsabonnement ifra

  1. Telenor
  2. Telia
  3. ice.net

Last ned Eierskifteskjema – for overføring av mobilabonnement til ny kunde

IP-Gateways

IP gateway, Teleconsulting tilbyr også fastnett trafikk basert på ISDN eller SIP. Våre priser er meget konkurransedyktige, og kan gi kunden store besparelser.

Skype for business

All kommunikasjon med Skype for Bussiness på ett sted

Skype for business (meeting). Teleconsulting har god erfaring med å installere Microsoft skype for Business for kunder. Med Skype for Business kan du samarbeide med hvem som helst, hvor som helst og på alle enheter med den sikkerheten og kontrollen som Microsoft gir.

Meldinger, møter og skjermdeling i én og samme app som fungerer med Office.. Se påloggingsstatusen til kontakter, planlegg møter i Outlook, og start samtaler fra apper, for eksempel Word og PowerPoint.  Ta kontakt for løsningsforslag.