Om Oss

Hvem vi er

Teleconsulting en rådgiver og Teleforvalter til bedriftsmarkedet innenfor telekommunikasjon. VI tilbyr tjenester innen innkjøp av IKT tjenester, løsningsdesign, utvikling og optimalisering av eksisterende løsninger. Vi har også ledende kompetanse innen analyser som Helsesjekk, ROI analyser og ROS analyser. VI har også servicetjenester som prosjektledelse, support drift og vedlikehold som installasjon og implementering. Vårt nye satsningsområde er Teleforvaltning hvor vi representerer kunden ifm håndtering og innkjøp av telekom tjenester. Vi stiller krav til leverandørene for å sikre at kundene får de riktige tjenestene til korrekte markedsmessige priser. Vi verdiøker også tjenesten via vår web ved å bearbeide alle data fra leverandørene for å gi kundene gode rapporter, filer til regnskapssystemene samt skatterapporteringer. Enkelt og greit, vi gjør jobben for deg!!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvorfor velge du vår tjenester

Enkelt og greit, vi gjør jobben for deg!

Telekom Ledelse

Teleconsulting skal være en nordisk IT-partner som er kjent fo å levere utrolig bra kundeopplevelser.

Prosjektledelse

Teleconsulting er oppriktige og engansjerte, og skaper en win-win situasjon mellom deg som kunde og oss som leverandør.

Telekom Rådgivning

Gjennom god kundeservice, forretningsforståelse og effektiv bruk av moderne teknologi leverer vi komplette Telekom-tjenester.

Kontaktsenter

Competella og Mitel Contact Center Enterprise (tidligere kjent som Contact Center Solidus) gir en mengde med applikasjoner for Call Centre.

Telekom Integrering

Teleconsulting leverer Intern, fiber og IPVPN til bedriftsmarkedet. Teleconsulting benytter tjenester ifra Telenor, Broadnet, TDC og Kvantel.

Rask Støtte

Teleconsulting tilbyr rask støtte og tjenester innen innkjøp av IKT tjenester, løsningsdesign, utvikling og optimalisering av eksisterende løsninger.

Vår Kompetanse Team

Trenger du mer informasjon om oss?