Data & Teleutstyr

Data & Teleutstyr

Alt du trenger av hardware (LifeSize, Cisco, Pf Sense, Mitel, Lync/Skype4B, IP Phones)

LIFESIZE

Lifesize leverer prisbelønt konferanseteknologi som gir organisasjonen muligheten til å koble til og samarbeide effektivt. Lifesize historie om videokonferanseinnovasjon har utviklet seg til å omfatte alle moderne måter bedrifter møtes, -video, lyd og web. Gjennom en unik integrering av Plug-and-play HD-kameraer og HD-telefoner med brukervennlig skybasert konferanse Software, leverer vi en unik møteopplevelse.

Med Lifesize kobles folk til enkelt og gjør arbeidsplassene effektive. Her vil kunden kunne få forbedrede møtekulturen og produktiviteten.

CISCO

Cisco, sørger for å holde bedriften i gang med høye krav til hastigheter og tilbyr fortløpende nye teknologier, selv om du har en begrenset IT-stab. Fra nettverket og datasenteret til samhandling og sikkerhet, Cisco har løsningene som er utformet for å dekke behovene til alle bedrifter.

pf Sense, Netgate pfSense® Firewall / VPN / Router

Netgate pfSense®-programvare leverer avansert brannmur, VPN og rutefunksjonalitet.

pfSense® er verdens ledende brannmurprogramvare for åpen kildekode. Med over 1 million aktive installasjoner, bedrifter, høyere utdanningsinstitusjoner og regjeringsorganer over hele verden benytter pfSense-programvare for å gi pålitelig, fullverdig brannmurbeskyttelse. pfSense-programvare leverer avansert brannmur, VPN og rutefunksjonalitet i din skybaserte infrastruktur konfigurert gjennom en intuitiv webGUI. Ledende funksjoner inkluderer Snort-basert inntrengingsdeteksjon, lastbalansering, trafikkforming, GeoIP-blokkering, IPv4-støtte med to stabler, DHCP- og DNS-server, svartelister for domenenavn, flere VPN-tunneler ved hjelp av IPsec og OpenVPN, filtrering av webinnhold og mer Nettverkssikkerhet er avgjørende, nå mer enn noensinne. Som et åpen kildekodeprosjekt reagerer vi raskere på nye sikkerhetsproblemer enn mange leverandører av lukkede kilder.

pfSense brannmur programvare er en kraftig og svært stabil brannmur løsning. Beskytt din sky infrastruktur ved hjelp av industristandard kryptering og et komplett sett med funksjoner, alt til en lav kostnad.

MITEL

Mitel, Ved å integrere lyd, video og IM med mobilitet, er MX-ONE en fullverdig kommunikasjonsserver som gir nye dimensjoner til den moderne bedriften. Med sin fullt distribuerte arkitektur kan MX-ONE-løsningen distribueres med eller uten dedikert media Gateway-maskinvare på en sentralisert eller distribuert måte som et enkelt logisk system eller alternativt som nettverkssystemer på hundrevis av geografisk spredte steder – og er skalerbar fra 100 -500.000 brukere.

De ulike rollene i en organisasjon, som administratorer, bedriftsbrukere, kontakt senter og oppdragsgivere krever spesifikke kompetanser, som igjen krever spesifikke applikasjoner. Derfor tilbyr Mitel omfattende sett med UCC-applikasjoner som er fullt integrert med MX-ONE kommunikasjonsplattform. Her tilpasset de ulike brukerbehovene med skreddersydd løsninger, for å passe til den enkelte brukerprofil og situasjon.

MX-ONE løsningen er distribuert over hele verden i organisasjoner for reise, transport, utdanning, produksjon, helsevesen, beredskapstjenester, offentlig sikkerhet, lokale myndigheter, finans, forsikring, turisme og mange flere.

MX-ONE-løsningen har en enestående historie med å en imponerende installert base med over 60 000 kunder i over 120 land.

Lync/skype4B

Skype for business (meeting). Teleconsulting har god erfaring med å installere Microsoft skype for Business for kunder. Med Skype for Business kan du samarbeide med hvem som helst, hvor som helst og på alle enheter med den sikkerheten og kontrollen som Microsoft gir. Meldinger, møter og skjermdeling i én og samme app som fungerer med Office.. Se påloggingsstatusen til kontakter, planlegg møter i Outlook, og start samtaler fra apper, for eksempel Word og PowerPoint.  Ta kontakt for løsningsforslag.

IP-Telefonapparater : Teleconsulting leverer fast IP telefonapparater ifra Cisco, Mitel, og Yealink.